Angajari videochat


RichWoman
Studio Videochat Bucuresti


adresa Adresa: Bld. Unirii, nr 14
telefon Telefon: 0770 596 477
email Email: office@richwoman.ro
facebook Facebook: RichWoman

Angajari videochat Bucuresti


Studioul RichWoman de videochat ofera cea mai buna plaja de comisioane reale din piata videochatului. Astfel comisionul modelului variaza intre 50% si 70% in functie de performantele modelului.

Colaborarea noastra incepe cu un telefon sau cu formularul online pe care tu il completezi pe site-ul nostru. Urmeaza o invitatie la sediul nostru, care este amplasat foarte convenabil si este usor de ajuns, astfel totul decurge foarte simplu.

De la inceput vei avea langa tine o echipa cu multa experienta, care te invata tot ceea ce trebuie sa stii ca sa-ti maresti rapid castigurile. Te vei simti ca parte dintr-o echipa super eficienta, de succes. Pretuim mult ambitia si seriozitatea si o motivam cu bonusuri si procente mai bune, deoarece ele duc mereu la succes.

Completeaza formularul

Te asteptam cu mare drag sa ne cunoastem. Un interviu nu reprezinta niciun fel de obligatie pentru nimeni.

  Programul de lucru este flexibil (ai libertatea de a-ti modifica in mod curent turele si zilele libere), astfel incat sa ai mai mult control asupra timpului tau, un lux pe care putine alte medii profesionale ti-l pot oferi.

  RichWoman - Studio videochat Bucuresti

  Suna acum la telefon 0770 596 477


  Suntem un studio de videochat de lux cu o echipa performanta

  Suntem un studio de videochat ce imbina confortul cu luxul si profesionalismul. Pentru a atinge cele mai inalte standarde, studioul de videochat RichWoman a fost creat cu ajutorul unei echipe de profesionisti, din domeniul videochatului si nu numai. Indiferent de experienta ta, RichWoman ofera training din momentul in care intri in echipa noastra. Echipa este instruita pentru a te ajuta sa devi un model de videochat de top.

  RichWoman se afla intr-o zona linistita si centrala, aproape de statiile mijloacelor de transport in comun, intr-o cladire speciala pentru activitatea de videochat. Fiecare camera este amenajata cu un decor diferit, exista un spatiu de relaxare modern, echipamentele profesionale sunt de ultima generatie, iar accesul la utilitati este deplin.

  APLICA ACUM