Bonusuri


RichWoman
Studio Videochat Bucuresti

adresa Adresa: Bld. Unirii, nr 14
telefon Telefon: 0770 596 477
email Email: office@richwoman.ro
facebook Facebook: RichWoman

Bonusuri videochat


studio videochat

Bonus de fidelitate

Incepe sa lucrezi la RichWoman si vei acumula experienta si procente mai bune. Pentru cele mai fidele modele de videochat punem la dispozitie o crestere procentuala de 3% in fiecare an, pentru a te rasplati ca ai fost alaturi de RichWoman Studio Videochat Bucuresti.


studio videochat

Bonus la angajare

Din prima zi cand te angajezi la RichWoman ai sansa de a incasa intre 100 si 250 EURO. Aceasta suma se va plati cash sau direct in contul tau bancar, dupa cum preferi. O mica surpriza din partea noastra!


studio videochat

Bonus la recomandare

Atunci cand iti place unde lucrezi, asa cum este cazul nostru poti sa ne recomanzi tuturor prietenelor tale si in semn de recunostina te vom rasplati cu o suma intre 100 si 300 EUR pentru fiecare prietena recomandata.


studio videochat

Bonus de performanta

In functie de performantele tale ne-am gandit sa te motivam cu un pachet de comisioane progresive. Aceste comisioane te vor bucura si vei putea sa te bucuri de castiguri mai mari si sa-ti atingi telurile mult mai repede.
Castiguri videochat
in studioul RichWoman


Odata cu experienta pe care o acumulezi, cresc si veniturile tale astfel incat iti poti indeplini visurile cu usurinta!

Sigur ai auzit printre prietene, colege de facultate sau ai citit despre castigurile din videochat. Prin suportul permanent oferit de echipa noastra si dupa ce inveti tainele seductiei si cum se face videochat, vei ajunge sa obtii veniturile pe care le meriti si tu le doresti.

Trebuie sa stii ce vrei, sa crezi in tine si sa urmezi sfaturile oferite de trainerii nostri de videochat. Increderea, ambitia si perseverenta, intotdeauna vor fi pasii principali spre succes. Atitudinea din fata camerei conteaza foarte mult. O persoana vesela, cu zambetul pe buze, plina de optimism, dar ambitioasa si motivata, va reusi intotdeauna sa obtina castiguri din videochat uriase.

Studioul nostru de videochat inseamna transparenta, creativitate si seriozitate. Colaboram cu cele mai cunoscute site-uri de videochat si succesul este sigur alaturi de noi. Oferim suport constant si am dezvoltat cu succes un studio profesional de videochat unde tu esti o vedeta.


Angajari Videochat

La interviu ti se va raspunde la toate intrebarile legate de job, cat vei putea castiga si conditiile in care se acorda bonusurile. Vei fi indrumata pas cu pas astfel incat sa poti intelege toate etapele activitatii si diferentele dintre categoriile ADULT si NON-ADULT.

Esti in locul potrivit daca nu ai mai facut niciodata videochat dar si daca ai experienta mare in acest domeniu. Noi te vom invata tot ceea ce trebuie sa faci, mai mult decat atat vei avea suportul nostru non stop! Dupa crearea contului tau pe cele mai bune site-uri de videochat din intreaga lumea, iti vom pune la dispozitie un ghid ce cuprinde toate sfaturile si regulile actualizate pe care noi le-am deprins in aceasta activitate, pe care le-am testat chiar noi si care le-au ajutat pe modelele cu care colaboram sa-si dubleze sau chiar sa-si tripleze veniturile.

APLICA ACUM